A DK politikája gyakorlatilag felszámolná Magyarországot.

A Demokratikus Koalíció listavezetője Dobrev Klára nemhogy nem próbálta leplezni azt a politikai irányvonalat, amit a DK képviselni kíván Brüsszelben, hanem egyenesen azzal kampányolt.

Ez az irányvonal nem más, mint egy Európai Egyesült Államok gondolata.

De nézzük meg egy kicsit, hogy mit is jelent az Európai Egyesült Államok. Azt, hogy megszűnnek a nemzetállamok, egy centralizált, központilag irányított massza lenne a jelenlegi Európai Unió. Ez egyenlő lenne a nemzetek, országok – köztük Magyarország- halálos ítéletével.

Teljesen világos, hogy ezt csak úgy lehetne megvalósítani, hogy már az elején bevezetnének egy központi irányítást, amiben egyértelműen az európai nagyhatalmak töltenék be a vezető szerepet.

A következő években pedig fokozatosan felszámolnák az anyanyelv hivatalos használatát, a nemzetek kulturális szokásait, majd teljesen megszűnne a nemzeti önrendelkezés. Természetesen épeszű ember nem szeretne ilyen helyzetet, de valamiért a DK szavazói nem értik vagy nem akarják megérteni azokat a szavakat, amik Dobrev Klára száját elhagyták. Nem akarják megérteni, hogy a DK nem is titkolt törekvései gyakorlatilag felszámolnák Magyarországot.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.