Bangóné megbukott! Frakcióvezető-helyettesi posztját már elbukta, reméljük a képviselői madátumát is el fogja.

Mint az MTI megírta, sajtótájékoztatót tartott Tóth Bertalan, az MSZP elnöke valamint Kunhalmi Ágnes az MSZP választmányának döntéséről.

fotó: mti

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke bejelentette, hogy kérésére Bangóné Borbély Ildikó lemondott parlamenti frakcióvezető-helyettesi posztjáról és közös megegyezéssel távozik a párt kommunikációs igazgatója is, Láng Balázs. Úgy értékelt, az MSZP és a Párbeszéd közös listája kudarcot vallott az EP-választáson, a baloldali szavazók nem ezt a listát támogatták.

Bangóné tehát nem saját kérésére távozott, hanem megbukott, hiszen a párt elnöke mondatta le. Bár nem lett kimondva, de teljesen egyértelmű, hogy Bangóné azon kijelentése okozhatta a bukását, hogy “patkánynak” nevezte azokat a magyar embereket, akik a Fideszre szavaztak.

A múlt vasárnapi EP-választáson az MSZP-Párbeszéd közös listája a várakozásokkal ellentétben a szavazatok csak 6,61 százalékát szerezte meg, amely egy mandátumot jelent.

Forrás/kép: MTI

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.