Kivégeztette amerikai főtárgyalóját Kim Dzsong Un, mert eredménytelen volt a találkozója Trumppal.

A Portfolio.hu értesülései szerint kivégeztette amerikai főtárgyalóját Kim Dzsongun, miután a Donald Trumppal való legutóbbi találkozó eredménytelenül zárult – értesült a Csoszun Ilbó, az egyik legnagyobb dél-koreai napilap.

AppleMark

Kim Hjokcsolt állítólag a phenjani Mirim-reptéren végezték ki sortűzzel koholt vádak alapján; állítólag a diplomatát “elcsábították az imperialisták” és rávették, hogy “elárulja a bölcs vezért.” Hjokcsol mellett még négy külügyminisztériumi hivatalnokot is kivégeztek.

Kim Hszonghjét, Hjokcsol munkatársát, aki az atomfegyverekkel kapcsolatos tárgyalásokat készítette elő, munkatáborba küldték, egy fordítóval együtt, aki hibázott a tárgyalások alatt.

Donald Trump és Kim Dzsongun Hanoiban találkoztak pár hónapja; az amerikai elnök az észak-koreai atomprogram teljes leszerelését követelte a szankciók feloldásáért, melyre a dzsucseista diktátor nem volt hajlandó.

A Csoszun Ilbó értesüléseit egyelőre más források még nem tudták megerősíteni.

Forrás: portolio.hu
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.