Gyurcsány itthon, Gyurcsányné meg az EP-ben fogja Brüsszel birodalmi törekvéseit képviselni. -írja a Fidesz

Az eddig sem volt kétséges, hogy a Demokratikus Koalíció élesen más álláspontot képvisel az EP-ben, mint Magyarország kormánya és amit a magyar emberek többsége. Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára “Európai Egyesült Államokról” álmodozik, ami gyakorlatilag eltörli a nemzetállamokat, és egy központilag irányított, kaotikus politikai masszát jelentene.

A Fidesz MTI közleményben reagált Molnár Csaba sajtótájékoztatójára, amelyben tagadta, hogy a DK Brüsszel érdekeit képviseli a magyar érdekekkel szemben.

A Fidesz közleménye:

“Gyurcsányék megerősítik szövetségüket a bevándorláspárti erőkkel, őket szolgálják majd az új Európai Parlamentben is. Gyurcsány itthon, Gyurcsányné meg az Európai Parlamentben fogja Brüsszel birodalmi törekvéseit képviselni. Az a céljuk, hogy Magyarországra erőltessék a bevándorlók betelepítését, a keresztény kultúra és a nemzeti szuverenitás feladását.” – írja az MTI közleményében a Fidesz.

Forrás: MTI OS
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.