Salvini videóüzenetben üdvözölte a Fideszt, Orbán Viktort és köszönetet mondott a magyar embereknek.

Videóüzenetet tett közzé Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes és belügyminiszter, amelyben a Fideszt és Orbán Viktort üdvözölte. Azt üzente a kormánypártnak a videóban, hogy hajrá, valamint azt, hogy a jövőben is együtt fognak működni Brüsszelben és Strasbourgban, ahol továbbra is kiállnak a határvédelem ügye mellett, fellépnek közös erővel az értékeink megőrzéséért, megvédik az identitásunkat és kultúráinkat, valamint kiállnak hagyományaink és a keresztény gyökereink megvédése mellett.

Matteo Salvini megköszönte Orbán Viktor barátságát és számít arra, hogy együtt tud majd dolgozni a magyar miniszterelnökkel. A videóüzenetet a Századvég Facebook-oldalán is közzétette, valamint a mai, Európa választ! – Az értékelés címmel rendezett rendezvényükön is lejátszották. 

“Először is jó munkát kívánok minden fideszes barátunknak! Köszönöm Orbán Viktornak a szívélyes vendéglátást, amellyel legutóbbi budapesti látogatásom alkalmával fogadott engem. Köszönet a magyaroknak, hogy a Fideszt egy óriási győzelemhez segítették! Köszönet jár az olaszoknak is, akik a LEGA-t Olaszország első pártjává tették 34 százalékkal! Kilencmillió szavazópolgárunknak köszönhetően 29 EU képviselőnk lesz. Biztosra veszem, hogy a jövőben is együtt fogunk működni Brüsszelben és Strasbourgban, ahol továbbra is kiállunk a határvédelem ügye mellett, fellépünk közös erővel az értékeink megőrzéséért, megvédjük az identitásunkat és kultúráinkat, valamint kiállunk hagyományaink és a keresztény gyökereink megvédése mellett. Jó munkát nektek, jó munkát Neked is Viktor, és köszönet a barátságért, számítunk arra, hogy hamarosan és egyre jobban fogunk együtt dolgozni – üzente Salvini Orbán Viktornak és a Fidesznek”

Forrás: pestisracok.hu

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.