A francia baloldal is csak röhög a magyar anarchistákon és balliberális képviselőkön!

A francia La Humanite című lap pár soros cikket írt a magyar balliberális politikus által gerjesztett “tüntetésről”!

Mint írják, meglehetősen komolytalannak tartják a balliberális ellenzéki politikus tegnapi hisztijét, amikor is behatoltak az MTV székházba és egy 5 pontos petíció beolvasását követelték! Az épületbe bejutva némi céltalan csatangolás kezdődött, majd amikor a biztonsági vezető közölte, hogy kérésüket nem fogják teljesíteni, akkor tanácskozásra visszavonultak! Ez azt mutatja, hogy fogalmuk sincs mit is akarnak pontosan, a lényeg, hogy némi nyilvánosságot kapjanak, hiszen a támogatottságuk alacsony és ha nem “balhéznak” akkor senki nem figyel rájuk.

Mivel tervük kudarcba fulladt és az MTVA vezetése nem igazán vette őket komolyan, kitalálták, hogy akkor bizony ők az épületben maradnak. Tették mindezt úgy, hogy az őket támogató kb. 1000 ember kint fagyoskodott a -5 fokban, de ez őket cseppet sem zavarta. Hiszen nekik csak a céljaik elérése a fontos, akik ebben segítik őket azok nem.

Míg a kb. 1000 civil ember órákon keresztül kint fagyoskodott a -5 fokban, a képviselők a meleg szobában szemmel láthatóan igen jól érezték magukat és vidám hangulatban múlatták az időt!

A francia baloldal is nevetségesnek tartja ezt az akciót és csak azt a kérdést teszik fel teljes joggal:

És ha sikerül beolvasni utána mi lesz?

 

 

 

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.