Szerzői Jogok

A Szolgáltató fenntart minden jogot a malahir.hu bármely részének, bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye és hozzájárulása nélkül tilos a malahir.hu tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában sokszorosítani és terjeszteni. Ez a tilalom kiterjed a malahir.hu tükrözésére is, azaz arra az esetre, ha az a malahir.hu tartalmának lementésére, majd a nyilvánossághoz való újraközvetítésére irányul. A malahir.hu tartalmának egyes részeit a látogató – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a tartalom így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A malahir.hu-n megjelent értesüléseket átvenni csak változatlan formában, valamint a www.malahir.hu-ra történő egyértelmű hivatkozással lehet.

A malahir.hu a Szolgáltató javára bejegyzett domain név; használata – hivatkozás kivételével – a Szolgáltató előzetes írásos engedélyéhez kötött.

A hírügynökségek és egyéb szolgáltatók malahir.hu-n felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A szerzői jog megsértésének polgári jogi (a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény XIII. fejezet) és büntetőjogi (Btk. XXXVII. fejezet) következményei lehetnek.

Felhasználóknak lehetősége van a Szolgáltató bizonyos cikkeihez saját tartalmat illetve hozzászólásokat fűzni, amelyek a többi felhasználó számára is láthatóvá válnak. A Felhasználó a hozzászólásokban feltöltött tartalommal kapcsolatos, az adott tartalom valamennyi elemére és részére kiterjedő tulajdonjogát átengedi a Szolgáltatónak. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a törvényileg és/vagy erkölcsileg megkérdőjelezhető tartalmakat eltávolítsa.