Folyamatos a hiszti a globális felmelegedés miatt, amit NEM AZ EMBER OKOZ! Ezért nem is lehet megállítani.

Naponta olvashatunk olyan cikket, ami arról szól, hogy a globális felmelegedés miatt olvad a jég a sarkvidéken, veszélyben a jegesmedve, nagy a forróság, kipusztul az ember, stb. Ezt persze az emberi tevékenységgel magyarázzák, hiszen mindenhez ami rossz dolog történik kell keresni egy bűnbakot, aki majd elviszi a balhét. Ebben az esetben az ember a bűnös, a pánikkeltők szerint. De mi a valóság?

Pedig ennek nem sok köze van a valósághoz. Nem az emberi tevékenység, nem az urbanizációs ártalmak, nem az ipar a felmelegedés okozója. Ha már mindenáron hibát keresünk bennük, akkor azt mondhatjuk, hogy a fent említett folyamatok esetleg felgyorsítják a folyamatot, és 100-200 évvel előbbre hozzák azt, amit a természet már sokszor végrehajtott.

Abban minden “tudós” azonos álláspontot képvisel, hogy hárommillió éve már egyszer végbement ez a folyamat, akkor is felmelegedett a föld, akkor is elolvadt a sarkvidéki jég, akkor is kipusztultak fajok. Pedig akkor se ipar, se autók nem voltak. Majd pár ezer év múlva ismét lehűlt. Most érkeztünk megint egy folyamathoz, amikor a melegedés fázisa tart, ami vélhetően 2100 körül fog tetőzni, majd pár ezer év múlva ismét csökkenni.

Felesleges tehát pánikolni, hiszen ezt a folyamatot megállítani nem lehet, de egy jó kis üzlet azoknak, akik a “világ megmentésére” alakítottak cégeket, vállalatokat, amikből a félrevezetés miatt hatalmas profitra tehetnek szert.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.