HIVATÁSOS KATONA LEHET AZ ÓBUDAI ÁMOKFUTÓ! HOGY KERÜLHET FEGYVER EGY ILYEN EMBER KEZÉBE?

Mint arról korábban beszámoltunk https://www.malahir.hu/2021/10/05/torvenymodositast-nyujtanak-be-az-agressziv-motorosok-ellen-letoltendo-bortont-is-kaphatnak/ egy motoros annyira ideges lett egy mindennapos forgalmi szituáció miatt egy Ford vezetőjére, hogy egy “acél viperával” szétverte a gépkocsi visszapillantó tükrét, és az autó oldalára is ráütött, miközben a gépkocsi vezetőjét életveszélyesen megfenyegette.

Szerencsére a szabályosan üzemeltetett menetrögzítő kamera mindent felvett, így a bűncselekmény elkövetése bizonyított!

Az elkövető és utasa!

A mai napon cikkünk nyomán felkeresett minket az ügy sértettje, aki elmondta, hogy érdeklődött a BRFK.III.kerületi Rendőrkapitányságon, ahol azt az információt kapta, hogy az ügyet a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség vizsgálja tovább.

Hivatásos katona lehet az elkövető!

Ezek után megkereste a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészséget is, hogy ügyével kapcsolatban érdeklődjön, ahol azt az információt kapta, hogy azért van náluk az ügy, mert az elkövető hivatásos katona!

Hogy kerülhet ilyen ember kezébe fegyver?

Felmerül a kérdés minden tisztességes állampolgárban, hogy miként kerülhet fegyver egy olyan ember kezébe, akinek ilyen komoly indulatkezelési problémái vannak! Most “csak” egy acél viperával támadta meg az autóst, de ha mindez szolgálatban történik, akkor esetleg ki is végzi az úton? Felmerül a kérdés, hogy mennyit ér a pszichológiai alkalmassági vizsgálat, ha nem tudja kiszűrni, az ilyen agresszív ámokfutókat?

Csak remélni tudjuk, hogy amennyiben az elkövető valóban hivatásos katona, akkor a Magyar Honvédség nem tűri meg soraiban az ilyen, közbiztonságra veszélyt jelentő személyeket!

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.