KÉT BUDAPESTI ÜGYVÉD IS ÉRINTETT LEHET A LAKÁSMAFFIA ÜGYBEN!

Mint arról korábban a teljes magyar sajtó beszámolt, gyanús halálesetek, előnytelen szerződések és fiktív házasságok útján is bűncselekményeket követhetett el a lakásmaffia idős, egyedül élő emberek ellen!

A rendőrség a honlapján egy olyan közleményt jelentetett meg, amiben próbálják ezeket az ügyeket “bagatelizáni”, ezért az ügy kirobbantója Tilly László az Óbudai 5. számú Lakásszövetkezet Elnöke “ultimátumot” is adott a BRFK-nak, hogy amennyiben 24 órán belül nem kérnek bocsánatot a valótlanságok miatt és nem közölnek helyreigazítást, akkor polgári peres eljárást indít a BRFK ellen, hiszen konkrét bizonyítékai vannak az ügyekben, amiket a rendőrségnek át is adott!

A kommentelők egyértelműen Tilly mellett állnak ki, néha nyomdafestéket nem tűrő módon cáfolják a rendőrség állításait!

Úgy tűnik, mindenki tud a lakásmaffiáról csak a Rendőrség nem!

A rendőrségnek átadott ügyekben több szokatlan dolog is felmerül, az ügyekben eljáró ügyvédekkel kapcsolatban.

Az egyik adás-vételi szerződést elkészítő és ellenjegyző budapesti férfi ügyvédnek például nem volt gyanús, hogy az idős szerződő fél, aki egy kb. 30 millió Forint piaci értékű lakást 5 millió Forintért elad, két nagydarab, roma származású férfi kíséretében érkezik, és szemmel láthatóan fél!

Az pedig a hatóságoknak nem gyanús, hogy a Tilly László által tudomásukra hozott és szerkesztőségünknek is átadott ügyekben minden esetben közreműködik egy budapesti ügyvédnő! Egy olyan ügyvédnő, akiről érdekes információkat kaptunk, amikor egy Csillaghegyen történt csalás ügyében kérdezősködtünk.

Egy Csillaghegyi csalás ügyében érdeklődtünk amikor felmerült egy budapesti ügyvédnő neve, akinek a nevével már többször találkoztunk azokban az ügyekben, amiket a BRFK csak “előnytelen szerződéskötésnek” nevezett!

Több személy is elmondta, hogy történt pár hónapja egy nagyon durva csalás Csillaghegyen az egyik szomszédukkal, ahol egy a harmadik kerületben jól ismert (és a korábban említett ügyekben is szereplő-a szerk.) család egy 200 milliós örökségből forgatott ki egy személyt. A szomszédok tudni vélik, hogy az ügyben a BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága jelenleg is nyomozást folytat csalás alapos gyanúja miatt. Tudomásuk szerint szintén az a budapesti ügyvédnő (vagy névrokona, de erre az esély gyakorlatilag nulla) volt a szerződés készítője és a “család” jogi képviselője, aki a korábban említett “előnytelen szerződésekben”!

Nem csak ügyvéd hanem esetleg több is annál?

Azt hittük ezeket az információkat már nem lehet fokozni, de a Csillaghegyi szomszédok még egy érdekességet tudni vélnek!

Azt az információt közölték munkatársainkkal, hogy tudomásuk szerint az érintett ügyvédnő együtt él a szerződő család egyik rokonával, akit rendszeresen az Óbudai Kórház utcai piacon és a Flórián áruházban lehet megtalálni, “munka közben”!

Próbáltuk megkeresni kérdéseinkkel az érintett ügyvédeket de telefonon egyik sem elérhető!

Kíváncsian várjuk a BRFK válaszát, hogy van-e folyamatban ilyen ügy a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányságán és hogy valóban az érintett ügyvédnő készítette-e az adás-vételi szerződést!

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.