Polgárháborút akar kirobbantani a baloldal és a Jobbik?

Amikor vége az évnek és kezdődik egy új, az ember mindíg tart magában egy összegzést. Egy politikai témákkal foglalkozó hírportál szerkesztői esetében természetes, hogy politikai témák tekintetében is ezt teszik. Egy ilyen szerkesztői megbeszélésen merült fel, hogy mi is a valódi célja a baloldali-liberális pártoknak valamint a Jobbiknak?

“Szegény ember az aki még ígérni sem tud….”

– tartja a mondás, de ez a baloldali pártok és a Jobbik esetében nem igaz, hiszen a “szegény embernek” van hitele, nekik viszont nincs, hiszen számtalanszor becsapták már az embereket!

Mivel a gondolkodó, tájékozott emberek körében (ami a többség) már a szavuknak nincs hitele, így az elmúlt időszakban “botrány keltéssel” próbálkoztak magukra irányítani a figyelmet. Ez sem aratott nagy sikert, hiszen a legtöbb ember megveti őket azért amit az utcákon illetve a Parlamentben csináltak!

De a gazdáknak kötelező megfelelni, mert nem lesz több pénz……

Ez bizony így van! Gondoljunk csak bele, hogy ha nem hozzák az eredményt az “öreg” balliberális pártok a “megrendelők” már kínálnak is alternatívát például egy Momentum szintű, politikához, államigazgatáshoz semmit nem értő emberekből álló formáció képében. Természetesen a “megrendelők” nem csak a megvezethető, átverhető baloldali és a liberális szavazókat akarják uralmuk alatt tartani, számukra pont ilyen fontosak a szélső jobboldali vagy nevezzük őket úgy, hogy radikális jobboldali, egyszerű gondolkodású szavazók is. Utóbbi szavazókat korábban a Jobbiknak kellett összefogni, de mivel Vona Gábor “ismeretlen” okból elárulta őket, gyorsan kellett egy másik ilyen pártot gründolni. Ez a párt jelenleg Mi Hazánk Mozgalom névre hallgat, és a vezetője az a Toroczkai László akiről sokan feltételezik, hogy bizony “valakiknek” dolgozik. Természetesen erre nincs bizonyíték, de attól még azok az emberek akik követik a belpolitikát nem vakok.

De akkor mi lehet a célja ezek után az ellenzéki pártoknak?

A fentiek tükrében teljesen jogosan merül fel ez a kérdés. Hiszen láthatjuk, hogy az emberek többségét nem tudják hamis ígéretekkel félrevezetni. A botrányok sem hozták meg a kellő hatást. Ezek után mi maradt a kezükben?

A válasz egyszerű: A gyűlölet keltés és uszítás! Igen pontosan az, amit ők kiabálnak folyamatosan a kormánypártokra. Rossz az idő? A kormány a hibás és akik rájuk szavaztak! Nem indul az autó? A kormány a hibás és akik rájuk szavaztak! Nem tanul rendesen a gyerek? A kormány a hibás és akik rájuk szavaztak! Jönnek Európába a migránsok? A kormány a hibás és akik rájuk szavaztak!

Olvasgatva a baloldali-liberális-Jobbikos szavazók gyűlölködő, fenyegetőző hozzászólásait egyre inkább olyan kép alakul ki az emberben, hogy az ellenzéki pártok, illetve “mecénásaik” célja az, hogy Magyarországon polgárháború alakuljon ki, hiszen egy politikailag destabilizált országot nagyon könnyű idegen hatalmak kezére adni. Ebben pedig a baloldalnak már nagy gyakorlata van, hiszen elődjeiknek “köszönhetően” 40 évig állomásoztak hazánkban idegen alakulatok. Természetesen ez nem bizonyított tény, hanem egy logikai láncon alapuló gondolatmenet……….legalábbis reméljük, hogy csak az!

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.