A propeller.hu és magyargyűlölő olvasói már Böjte Csaba ferences rendi szerzetest is támadják!

Történjék bármi, a baloldali politikusok, média és követőik folyamatosan megmutatják, hogy a lelkükben milyen erős Magyarország és a magyar emberek elleni gyűlölet. Ezt már minden jobboldali ember megszokta, hiszen naponta láthatjuk, olvashatjuk, hogy számukra Magyarország nem haza, hanem csak egy hely a térképen. Azt is megszoktuk, hogy akik számára fontos Magyarország és a magyar emberek sorsa, azt jellemtelenül, aljas módon támadják.

A balliberális gyűlölködők most megint egy szintet léptek!

Most egy olyan embert kezdtek támadni, aki egyedül többet tett a világért, az emberekért, mint a világ valamennyi vezető politikusa összesen!

Böjte Csaba szerzetest, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány vezető szerzetesét támadják, amiért az volt olyan ” galád személy”, hogy képes volt 15 millió magyarért és sok magyar gólért imádkozni!

Csaba testvért ugyanis meghívták a felcsúti akadémiára, ahol azt merte mondani, hogy előző este a dévai kápolnában imádkozott, hogy:

“1.: az akadémia karácsonyfája alá egy csomagba legyen berakva a reményből, a bátorságból, a kitartásból, amellyel Jézus a világba jött.

2.: milyen jó lenne, ha 15 millió magyar akadémiája volnánk, ha minél többen sportolnának a Kárpát-medencében, mert a templom akkor szép, ha tele van, ez az akadémia is legyen hát tele.

3.: legyen minél több gól, végül is egy akadémia attól működik. Szívem minden szeretetével imádkoztam ezért.” – mondta Csaba testvér.

Ezek a mondatok persze nem tetszenek a baloldali szennylapoknak és olvasóiknak, hiszen arról szól, hogy Magyarországért, magyar emberekért, magyar sikerekért imádkozott Böjte atya és nem egy undorító fertőért, amit Európai Uniónak illetve nyitott társadalomnak hívnak.

A nemzetáruló baloldali olvasók olyanok hozzászólásokat írtak, mint pl:

“Ez is csak egy kitartott erdélyi.”

“Borzasztó és hányinger keltő, hogy magyar emberekért imádkozik.”

“Milyen jogon avatkozik bele az itthoni belügyekbe egy szőrős talpú román?”

“Inkább azért imádkozott volna, hogy Orbán elpusztuljon és Magyarország megszűnjön, helyette Európai Egyesült Államok része legyünk.”

“Nincs is 15 millió magyar, csak 10 millió. Ez is csak ostoba csuhás, aki semmit nem tesz, csak hülyeségeket prédikál.”

irták az ostoba, nemzetáruló, tájékozatlan, primitív balliberális szavazó honfitársaink!

Egy normális ember már régen azt gondolja, hogy nem lehet lejjebb süllyedni a tudatlanságba, sötétségbe mint a jelenlegi baloldali és liberális szavazók, de az élet megmutatja, hogy mindíg van lejjebb.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.