Félnek a mentők! Minden mentőt rendőr fog kísérni szilveszter éjszaka!

2019 Brüsszel! Ez a liberális, bevándorlás párti politika hozadéka!

Senki nem gondolta volna 10 évvel korábban, hogy Európa fővárosa, Brüsszel 2019-re a félelem, rettegés fővárosa lesz! A liberális, bevándorlás támogató baloldali politikusok felelőtlen garázdálkodása viszont ezt eredményezte a korábban szebb napokat látott belga fővárosban.

Mint azt a belgicanews.com nevű hírportál megírta, szilveszter éjszaka minden kivonuló mentőautót egy rendőrautó is kísérni fog a Belga fővárosban.

A brüsszeli mentősök ugyanis ultimátumot adtak a kormánynak, hogy csak akkor hajlandók hívásokra kivonulni szilveszter éjszaka, ha rendőri kíséretet kapnak minden híváshoz. Ennek oka, hogy az elmúlt két évben szilveszterkor minden harmadik kivonuló mentő személyzetét támadás érte, és egy kivételével a támadók bevándorlók voltak!

A belga főváros Moulenbeek kerületének szocialista polgármestere Catherine Moureaux úgy fogalmazott, hogy:

” Teljesen jogosnak tartom a mentők félelmét, hiszen az elmúlt években már-már polgárháborús állapotok alakultak ki Brüsszelben szilveszter éjszakáján. Senki nem várhatja el a mentőktől, hogy életüket tegyék kockára mások megmentése érdekében. Ezért kértem a kormánytól, hogy 2019 szilveszter éjszaka minden kivonuló mentőautót egy rendőrautó is kísérjen a riasztásokra. Ezt a kormány el is rendelte és ezen felül rendőrségi századok valamint katonai erők is lesznek készenlétben!”– mondta Catherine Moureaux.

Forrás és nyitókép: belgicanews.com

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.