Korruptak vagy aberráltak a Facebook adminisztrátorai?

Korrupció, aberráció vagy “elvtársi hűség” áll a Facebook adminisztrátorok akciója mögött?!

Mint az mindenki számára ismert: Gréczy Zsolt DK-s képviselőre “atombombát dobott” a vadhajtások.hu hírportál, amelyben fényképekkel mutatták be “Mr. 12,5 cm” perverz, aberrált jellemrajzát.

Ilyen képek megjelenése után minden tisztességes ember elbújna szégyenében, de egy DK-s képviselőtől nem várhatunk erkölcsi érzéket. Be is vetettek minden lehetséges eszközt, hogy Mr.12,5 cm. ügyét eltusolják, az aberrációt bemutató portálokat perrel fenyegették (bár érdekes lehet amikor egy bíró vagy bírónő a tárgyaláson átveszi Gréczy személyi igazolványát és rohan kezet mosni), a Mr.12,5 cm.-ről készült MÉM-eket megosztó embereket azonnal letiltotta 7-30 napra a liberális Facebook.

De vajon miért tiltotta le a Facebook azokat, akik ezeket a MÉM-eket megosztották???

Erre választ nem kapunk tőlük, hiszen ők liberálisok, így nem kommunikálnak a földi halandókkal. Természetesen egy automatikus üzenetben leírják, hogy “sérti közösségi elveinket,………blablabla”. De ez egyszerűen hazugság! Semmiféle általuk felállított “szabályba” nem ütköznek ezek a MÉM-ek, hiszen nem mutatják a “lényeget”, csak Mr.12,5 cm. kiélt arcát, kéjes mosolyát és a hozzá tartozó monológot.

Joggal merült fel a kérdés minden tisztességes emberben, hogy akkor vajon miért ilyen szánalmas, kirekesztők a Facebook adminisztrátorok viselkedése?

Erre mindössze három alternatíva képzelhető el:

A Facebook adminisztrátorok KORRUPTAK és lefizette őket a balliberális oldal, vagy ABERRÁLTAK mint Gréczy és ezért védik a hasonló társukat vagy egyszerűen csak olyan liberális emberek, akinek az “ELTÁRSI HŰSÉGBE” belefér, hogy valaki perverz, aberrált képeket készít magáról, amit azután másoknak elküld!

Ön szerint mi a helyes megoldás? Írja meg kommentben a válaszát és ossza meg, hogy ismerősei véleményét is megtudjuk! Később közöljük, hogy mi a többség véleménye!

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.