Ukrán állampolgárságot kaphatnak az ISIS terroristái, a szomszédunkban.

Ukrajnában törvényt fogadtak. Ennek értelmében könnyített rend szerint nyerhetik el az ukrán állampolgárságot mindazon külföldiek és hontalanok, akik “bármilyen formában hozzájárultak Ukrajna védelmi képességének emeléséhez”. Vagyis nem csupán fegyverrel harcoltak és harcolnak a kijevi rezsim oldalán, de tanácsadóként, humanitárius segélymunkásként dolgoztak a kijevi rezsim oldalán.

Az ukrán állampolgárság elnyeréséhez mostantól nincs szükség ukrán nyelvismeretre, illetve öt év Ukrajna területén történő életvitel szerű tartózkodáshoz. Elég felmutatni az illető számára az ukrán HM által kiadott igazolást, illetve közvetlen parancsnokának igazolását.

Mit jelent ez? MOSTANTÓL KÖNNYÍTETT REND SZERINT KAPHATNAK UKRÁN ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT a kijevi rezsim oldalán harcoló ISZLÁM TERRORISTÁK IS. Ukrajnába korábban a katonai vereséget szenvedett Iszlám Állam több száz fegyverese érkezett és kapcsolódott be a Donbasszban folyó háborúba.

EZEK AZ ISZLÁM TERRORISTÁK – elnyervén az ukrán állampolgárságot, az EU által az ukrán állampolgárok számára biztosított VÍZUMMENTESSÉGGEL, UKRÁN ÚTLEVELEIKKEL ELŐZETES ELLENŐRZÉS ELLENŐRZÉS NÉLKÜL, SZABADON BEUTAZHATNAK AZ EURÓPAI UNIÓ TERÜLETÉRE.

Forrás: topwar.ru

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.