“Minden egyes nap, amit Zugló élén tölt el, az egymillió forintos kárt okoz a kerületieknek”-írja a Fidesz Karácsony Gergelyről.

 Forr a levegő Karácsony Gergely körül. A legtöbb támadás a zuglói “parkolási botrány” miatt éri. Karácsony szerint minden rendben van a parkolási rendszerrel, a Fideszes képviselők szerint viszont ez nem igaz.

Karácsony Gergelynek folyamatosan magyarázkodnia kell valami miatt. Emlékezzünk csak vissza, amikor karácsony Földi Kovács Andreának azt mondta, “Zsidó képviselőket listázni a parlamentben nem antiszemitizmus”. Aztán ezt módosította, bocsánatot is kért, majd jött a magyarázkodás.

Itt a Fidesz közleménye, amit az MTI-n keresztűl adott ki:

 “Karácsony Gergely nemhogy a főváros, de még egy kerület vezetésére is alkalmatlan. Minden egyes nap, amit Zugló élén tölt el, az egymillió forintos kárt okoz a kerületieknek, ő mégis valamilyen oknál fogva életben tartja és védi a botrányos parkolási szerződéseket. Zugló az elmúlt években semmit nem fejlődött, a kerület gazdálkodása pedig ezer sebből vérzik.” – írja közleményében a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Forrás: MTI OS
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.