Ön -aki ezt olvassa- lehet az aki megállíthatja a bevándorlást Európába.

Ma egy sorsdöntő választás előtt áll Európa. A kérdés az, hogy Európa maradjon Európa, vagy a továbbiakban iszlám kalifátus legyen. Mert ne legyenek illúzióink, hogy ha a bevándorláspárti baloldal kerül többségbe az Európai Parlamentben, akkor a sorsunk megpecsételődik. Akkor megszűnnek a nemzetállamok. hiszen ők egy központilag irányított, Európai Egyesült Államokat akarnak létrehozni.

Azt persze nem látják, hogy az általuk elképzelt Európai Egyesült Államok sem valósulhatna meg ha az ő politikai programjuk határozza meg Európa jövőjét, hiszen a bevándorlást támogató politikájuknak egyenes következménye, hogy amint a bevándorlók száma eléri a “kritikus” tömeget, akkor bizony iszlám kalifátus veszi át az általuk megálmodott Európai Egyesült Államok helyét.

Ezért is fontos, hogy mindenki részt vegyen a mai szavazáson, és természetesen a bevándorlás ellenes pártokra szavazzon, egész Európában.

Ezért fontos, hogy most Ön aki ezeket a sorokat olvassa, menjen el szavazni, ne dugja homokba a fejét, mert ha megvan a politikai akarat, akkor a bevándorlás most az ÖN,ÖNÖK szavazatával megállítható.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.