Fehéreket és franciákat akar gyilkolni a rasszista, bevándorló rapper.

A Franciaországban élő, bevándorló hátterű, a fehéreket gyűlölő fekete rapper, Nick Conrad olyan rasszista kijelentéseket tett a fehérek ellen, ami Franciaországban is bűncselekménynek számít.

Revolution 2.0 című albumában Nick Conrad a fehérek és a franciák ellen uszító, gyűlöletkeltő, rasszista, rendkívül vulgáris dalokat énekel. De hiába a rasszista kijelentések, a baloldal ennek ellenére nem ítéli el. Úgy látszik ebben is a kettős mércét alkalmazzák, hiszen ha ezt egy fehér rapper tenné egy feketével már visítva tiltakoznának. Hogy most miért nem teszik az teljesen egyértelmű, hiszen nagy szükségük van a bevándorlók szavazataira.

Már tavaly ősszel is egy gyűlöletkeltő számot tett közzé a YouTube videómegosztón, Akasszátok fel a fehéreket (Pendez les Blancs) címmel.

Ebben a “dalban” arról énekelt, hogy megölné a fehér bőrszínű embereket, köztük a csecsemőket is. Akkor az óriási felháborodást kiváltó szöveg miatt gyűlöletbeszéd vádjával eljárás indult ellene, amelyért idén márciusban 5000 euró felfüggesztett pénzbüntetésre ítélte a bíróság, amely azt is kimondta, hogy a művészi szabadsággyakorlás nem lehet abszolút, azaz vannak korlátai.

Közben kiadta új albumát, amelyben még keményebb rasszista hangot üt meg.

Új lemezén a legnagyobb botrányt kavaró dal címéhez Charles Trenet, francia sanzonénekes dalát, a Douce France-ot (Édes Franciaország) vette alapul, amelyre utal is a szövegben, de éppen ellenkezőleg, mint ahogy azt a nagy francia énekes tette.

Conrad „Doux pays” („Édes ország”) című dalában egészen durva, elképzelhetetlenül trágár szavakkal illeti Franciaországot. 

“Meg….m Franciaországot, amíg bele nem döglik, felgyújtom Franciaországot, seg…. d…..om a nagyanyját, meg….om Franciaországot,  felégetem Franciaországot gyerekkorom édes országát .” – “énekli” Conrad, miközben egy nőt fojtogat.

A szintén az albumon szereplő „Áldozzátok fel mindet” című száma is tele van rasszizmussal, gyűlölettel, amelyben olyan szöveget rappel, hogy: „A fekete különb a fehérnél/ A fehér különb a majomnál/ A majom különb a kutyánál/ A kutya a fehér embernél/ Oh, erősebb vagyok, mint Voltaire, Molière, Charles Baudelaire.”„Matrixé” dalában a fehér lányokról énekel, akiket durván berúgat, hogy táncoljanak vele, majd így folytatja, „totál delíriumban vagyok, egy mátrix lettem tesó/ kokaint adok el nekik/ elkapok egy kis fehéret”.

Máshol („Marianne et le Game”) az „Akasszátok fel a fehéreket” című dalára utal, majd arra szólít fel, hogy „fecskendezzetek rákot (a fehérek) vénájába”. A lemezen a fehérekkel összefüggésben használt legenyhébb jelző egyébként a „kutya”.

François-Xavier Bellamy, a republikánusok EP listavezetője arra hívja fel a figyelmet, hogy milliónyi fiatal hallgatja a dalt, és a „tegnapi gyávaság a jövőbeli erőszakot készíti elő”, azaz, ha ma nem teszünk valamit ez ellen, később már az erőszakkal állunk szemben.

Lydia Guirous, a Republikánusok szóvivője, EP-képviselőjelöltje szerint Nick Conrad egy „felejtőbe való primitív rapperutánzat, aki nem érdemli meg Franciaországot”, és gyűlöletet kelt egy olyan nehéz időszakban, amikor már így is nagyon nagy az iszlám veszély.

Bruno Retailleau, a szenátus Republikánus tagja azt kérte, hogy „ítéljék el a rappert keményen, mert ez a gyűlölet elviselhetetlen”. Mások szerint (Nicolas Dupont-Aignan, Debout la France) a rapper valójában gyilkosságra és polgárháborúra szólít fel.

Forrás: Origó

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.