Egy gyengénlátó nőt és egy 11 éves kislányt akartak megerőszakolni, járókelők akadályozták meg.

A Bild írta meg, hogy pénteken egy 27 éves nigériai bevándorló megtámadott egy gyengénlátó nőt München főpályaudvarán, másnap pedig egy eritreai bevándorló akart megerőszakolni egy 11 éves kislányt.

A nigériai bevándorló egy 22 éves, látássérült nőhöz lépett, rövid beszélgetést követően elkérte a telefonszámát, amit a nő megtagadott. Ebben a pillanatban a nigériai migráns megragadta a nőt, erővel letépte róla hátizsákját, a kabátján széttépte a cipzárt majd a földre lökte és a mellét fogdosta.

A támadót a vasúttársaság biztonsági személyzete az állomás bisztrójában tartott fogva egészen a rendőrség kiérkezéséig. Ezután elmenekült. A Garmisch-Partenkirchen-i menekült otthonban élő bevándorló aztán elfogták, kihallgatták, majd szabadon engedték.

A másik támadás során a 38 éves eritreai migráns egy 11 éves kiskorút zaklatott München Pasing kerületében, a fenekét is fogdosta. Egy járókelő zavarta meg és akadályozta meg abban, hogy megerőszakolja a bevándorló. A kislány elmesélte otthon az esetet szüleinek, akik azonnal hívták a rendőrséget, akik még aznap elfogták a támadót.

Forrás: Bild/ Origó
A kép illusztráció.
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.