A görögök 79%-a nem érzi magát biztonságban a bevándorlók miatt. A turisták az első számú célpontok.

Egy hónapig tartott az a felmérés, amelyben 10.000 görög embert kérdeztek meg személyesen, hogy “biztonságban érzik-e magukat Görögországban”.

A válaszadók 79%-a nem érzi magát biztonságban a saját hazájában, és 99,9%-uk azt felelte, hogy ennek egyértelműen a bevándorlók által elkövetett, erőszakos bűncselekmények elszaporodása az oka.

Az ő véleményüket támasztják alá a bűncselekményekről készült statisztikai adatok is, hiszen az elmúlt öt évben 8,4-szeresére emelkedett az erőszakos bűncselekmények (emberölés, rablás, nemi erőszak, testi sértés) száma Görögországban, és ezek 98,2%-át bevándorlók követték el.

“Szörnyű ez az állapot! Brüsszeli villákban élő politikusok miatt nekünk, átlagos embereknek kell minden nap rettegve lépnünk az utcára, mert a bevándorlók nem is mernek se embert, se Istent. 10-15 főből álló falkákban vadásznak az áldozataikra.” – mondta egy Athénban élő férfi

Egy Paralián élő család férfi tagja úgy fogalmazott: “Mi itt a turistákból élünk, akiknek a száma az elmúlt években folyamatosan csökken, mert nem mernek ide jönni nyaralni, hiszen ők a bevándorlók első számú célpontjai. “

Forrás: Azhenikatosa.gr
A nyitókép: illusztráció
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.