Taxis akarta megerőszakolni 23 éves utasát.

Megakarta erőszakolni Svájcban egy iraki bevándorló taxisofőr a 22 éves női utasát. A 62 éves iraki bevándorló taxis a lány kérésére sem volt hajlandó megállni, azt kérte a lánytól, hogy pénz helyett fizesse ki őt szexszel. A lány ezt természetesen határozottan elutasította, de ez nem érdekelte a bevándorlót. A férfit a zürichi bíróság végül 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte – írta meg a V4NA nemzetközi hírügynökség. 

A 22 éves nő hazafelé tartott a taxival Stettbachba, amikor az iraki sofőr útközben elkezdte szexuálisan zaklatni, kezét a combjára tette, nemi szervét megfogta. Ekkor a lány kérte, hogy álljon meg, mert ki akar szállni, de a bevándorló ezt megtagadta és közölte a lánnyal, hogy pénz helyett szexszel fizesse ki az utat. Ezt a lány elutasította, de a bevándorlót ez nem érdekelte.

Amikor végül megálltak, az iraki férfi lezárta az ajtókat, elkezdte fogdosni a lányt, és letépte a felsőjét. A síró lány ekkor azt javasolta, találkozzanak máskor, és csak telefonszáma megadása után engedte el őt a férfi, aki búcsúzóul még megcsókolta a nő fenekét. 

Az iraki bevándorló a bíróságon tagadta az esetet, még azt sem ismerte el, hogy a nő az autójában utazott. A DNS-minták bemutatása után viszont mindent beismert, de rossz egészségügyi állapota miatt kérte, hogy ne zárják börtönbe. Végül a bíróság bűnösnek találta, de csak nyolc hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bevándorlót.

Forrás: V4NA
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.