Hivatalos személy elleni erőszak: Jogszerűen intézkedő közterület-felügyelőt támadott meg egy MSZP-s aktivista.

Az MSZP reklámautója szabálytalanul, a gyalogosforgalmat akadályozva állt meg Budapest III.kerület, Kaszásdűlőn a HÉV megálló melletti járdán. A felügyelők szabályszerű intézkedése az ellenzéki aktivisták provokációja miatt dulakodásba torkollott.

Számos lakossági bejelentést követően Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének kiérkező munkatársai elkérték az aktivistáktól a BRFK által kiadott engedélyt a párthirdetést hordozó jármű várakozására és aláírásgyűjtésre. Az intézkedés során kiderült, hogy az engedély nem a HÉV megállónál lévő területre, hanem a Pethe Ferenc tér 3 szám melletti részére vonatkozott, ezért felszólították az aktivistákat, hogy álljanak át az engedélyben megjelölt helyre. A felszólításnak az az MSZP aktivistái nem tettek eleget.

A felügyelők ezért rendőri segítséget kértek, közben dokumentálni kezdték a szabálytalanul várakozó reklámautót, valamint az engedélyt. Ekkor feltűnt egy 55-60 év körüli férfi, aki ki akarta tépni az iratokat az intézkedő felügyelő jobb kezéből. A felügyelő elkapta a kezét, ekkor az idáig a járműben ülő hölgy is kiszállt, ő is megpróbálta elvenni az iratokat a felügyelőtől.

A dulakodás során a felügyelő pedig egy kezével próbálta távol tartani magától a hadonászó, kapkodó embereket. Egyik pillanatban az ismeretlen férfi megragadta a felügyelő iratokat tartó kezét, aki erre, testi kényszert alkalmazva, ellökte magától a férfit a személyes biztonságának védelme, valamint a további támadás megakadályozása céljából.

Az MSZP aktivistái az intézkedés során végig szidalmazták az eljáró közterület-felügyelőket, valamint kamerával rögzítették a történteket. Az aktivisták közölték, hogy a rendőr felszólítására sem lesznek hajlandónak a meghatározott helyre állni az autóval.

A kerületi rendőrkapitányság járőrei kiérkezésüket követően felszólították az aktivistákat a helyszín gépjárművel történő elhagyására, akik ennek eleget is tettek. Az eset részleteinek tisztázása érdekében mind az intézkedő közterület-felügyelőt, mind pedig a dulakodó aktivistát bevitték a III. Kerületi Rendőrkapitányságra, majd a jegyzőkönyvek felvételét követően mindenkit elengedtek.

Természetesen a baloldali portálok felraktak egy erősen vágott videó felvételt, amin az látható, hogy a Közterület Felügyelő ellöki magától a támadót. A felvételt információink szerint az az Antal Nikoletta nevű baloldali aktivista készítette, aki kamerák előtt már több ballibsi rendezvényen előadta a “nagyhalált”, akit mindíg zaklatnak a rendőrök, mert igazoltatni merik és aki olyan rugalmas munkakörben dolgozhat, hogy éjjel-nappal, hétköznap-hétvégén minden időpontban jelen tud lenni ha valami provokáció történik. Természetesen mindíg bekapcsolt kamerával…….hát nem különös?

Aki bírja gyomorral itt, itt, itt , itt és itt megtekintheti Antal Nikoletta viselkedését.

Antal Nikoletta és ballibsi haverjai egy dolgot nem vettek számításba: Azt a területet három térfigyelő kamera is látja, így könnyű lesz bizonyítani a hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetését.

A nyitókép illusztráció.
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.