“Felkapaszkodott roma nő, aki nem szókimondó hanem műveletlen” – mondta a DNNP elnöke Bangónéról.

Tilly László a DNNP (Demokratikus Nemzeti Néppárt) elnöke lapunk megkeresésére mondta el véleményét Bangóné Borbély Ildikó kijelentéséről, amiben patkánynak nevezte a Fidesz szavazóit.

Tilly László a Demokratikus Nemzeti Néppárt Elnöke

“Szomorúnak és egyben felháborítónak tartom, hogy egy olyan párt képviselője amelyik már többször megbukott és többször bizonyította, hogy nem képviselnek senkit csak képviselőik megélhetését biztosítják az adófizetők pénzéből, ilyen sértő kijelentést tesz tisztességes magyar emberekre. Tipikus baloldali mentalitás amit Bangóné művel. Ha valamire nem tudnak érdemi választ adni, akkor jellemtelenül támadják azokat, akik eredményeket tudnak felmutatni.” – mondta Tilly

Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye Bangóné Borbély Ildikó személyéről, aki magát “szókimondónak” tartja, a DNNP elnöke azt válaszolta, hogy:

” Bangóné egy felkapaszkodott roma nő, aki nem szókimondó, hanem egyszerűen műveletlen. Teljesen világos számomra, hogy nem politikai rátermettsége miatt képviselő, hanem azért, mert az MSZP azzal akarja mutatni a cigányság iránti elkötelezettségét, azzal akar a cigányságtól szavazatokat szerezni, hogy cigány származású képviselőket is beültet az országos listán a Parlamentbe.” – mondta Tilly László

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.