Hamarosan menekülni kényszerülnek a németek a hazájukból és ezért Merkel lesz a felelős.-mondja a szociológus

Konrad Walfhenbeck német szociológus professzor egy sajtóinterjúban arra hívta fel a figyelmet, hogy a bevándorlás és annak elfogadása miatt hamarosan a német emberek lesznek kénytelenek elmenekülni a saját hazájukból.


A professzor azt mondta, hogy:

Az a legnagyobb baj azzal ami most Németországban történik, hogy ez a folyamat megállíthatatlan. Sajnos a bevándorlók száma elérte a kritikus tömeget Németországban és a dominóelv egészen biztosan beindul. Ezt már nem lehet leállítani, csak lassítani lehetne ha a politikai vezetés valóban Németország jövőjét tartaná szem előtt.”

A professzor arra a kérdésre, hogy mik lesznek a konkrét következmények és mikor, azt felelte, hogy:

“Ha egy bevándorlás ellenes kormány holnap megállítani a befogadást, akkor 80-100 év múlva jutna el oda Németország, hogy a germán népcsoport kisebbségbe kerüljön. De mivel a jelenlegi vezetés nem ennek pont az ellenkezőjét teszi, így várhatóan 20-30 év múlva ez bekövetkezik és ezért Angela Merkel lesz a felelős. A következmények pedig egyértelműen azok lesznek, hogy a kisebbsége került német emberek vagy elmenekülnek a saját hazájukból, vagy áttérnek az iszlám hitre és behódolva élik tovább szerencsétlen életüket.”

Nyitókép: világyfigyelő.com
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.