Salvini: “Engem fenyegetnek? Maguk elfognak pusztulni ha így folytatják.” Már hisztizik a ballib sajtó.

Az olasz belügyminiszter Matteo Salvini rengeteg lakossági fórumon vesz részt, ahol kérdezhetnek tőle az emberek. Ezt az olasz emberek nagyra értékelik, hiszen így közvetlen kapcsolat van közöttük. A résztvevők közül bárki bármiről kérdezheti a belügyminisztert.

Természetesen ezeken a fórumokon nem csak Salvini “pártolói” vannak jelen, hanem azok is aki esetleg hevesen bírálják bevándorlás ellenes intézkedéseit. Ezek jellemzően nem is olasz állampolgárok, hanem a “befogadó országokból” érkezett, fizetett provokátorok.

A legutóbbi fórumon egy francia(!) férfi vonta kérdőre Salvinit kemény hangnemben, hogy miért nem támogatja a bevándorlást. Salvini elmagyarázta neki, hogy úgy gazdaságilag mint biztonságpolitikailag mekkora problémát jelent a bevándorlás. A férfi ezután fenyegetni kezdte Salvinit, hogy “az egész olasz kormány elpusztul majd, mert nem fognak semmilyen EU-s támogatást kapni, ha nem lesznek befogadó ország.”

Salvini erre úgy reagált:

“Engem fenyegetnek? Maguk fognak elpusztulni ha ezt így folytatják!” – mondta Salvini

Erre a ballib sajtó természetesen hisztizni kezdett, már Salvini máglyahalálát követelik, hogy “pusztulással fenyegette” meg Franciaországot. Persze normális ember csak röhög a lefizetett ballib világsajtón és nem is olvassa el hazugságaikat, de néhány – alacsony intelligencia szinten álló – embert sikerült ezzel felhergelni.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.