Bántották a szőke kislányt a bevándorló osztálytársai. Az igazgató kötelezte, hogy vegyen fel fejkendőt!

A német Bild írta, meg, hogy számos olyan atrocitást kell a német iskolák tanulóinak elviselni, ami egyértelműen abból fakad, hogy a bevándorlók nem hajlandók integrálódni a társadalomba és próbálják eszméiket rájuk erőltetni.

A legutóbbi eset egy frankfurti általános iskolában történt, ahol egy szőke hajú német kislányt folyamatos atrocitások értek a bevándorló családból származó osztálytársak részéről. A 12 éves kislányt folyamatosan inzultálták, prostituáltnak nevezték, amiért nem visel fejkendőt.

Sajnos az iskola vezetése nem állt ki a német kislány és hasonló helyzetben levő osztálytársai mellett, hanem egy teljesen érthetetlen, hibás intézkedést alkalmazott. Felszólította a kislány szüleit, hogy :

“A további atrocitások elkerülése érdekében a kislányuk az iskolában viseljen fejkendőt. Ezzel elkerülhető, hogy a szabadon viselt szőke hajával provokálja a más kultúrából érkezett osztálytársait.” – írta az igazgató. (aki hivatalosan maga is nő)

Az iskola vezetése nagy hibát követett el ezzel, aminek valószínűleg negatív következményei lesznek a jövőben. Ezzel az intézkedéssel csak erősítik a “más kultúrából érkezőkkel” az Európában elfogadhatatlan viselkedésüket.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.