Merkel szerint sikeres az integráció Németországban és folytatni kell Európa elárasztását bevándorlókkal.

Angela Merkel ma reggel a német rádiónak adott interjúban válaszolt a bevándorlással kapcsolatos szerkesztői kérdésekre. Ahogy az várható volt, az egész interjú hazugságokon alapult, a betanult szöveget adta elő Merkel, aminek semmi köze a valósághoz.

” A Németországba érkezett bevándorlók egy részét sikeresen integráltuk a társadalmunkba. Munkát végeznek, tanulnak és hamarosan termelő erők lesznek a német gazdaságban.” mondta Merkel.

Ennek persze határozottan ellentmondanak a statisztikai adatok, amelyek szerint a Németországba érkezett bevándorlók 1,4 százaléka dolgozik valamilyen munkakörben, hiszen a többiek még a nyelvet sem beszélik, illetve nincsenek olyan szakmai tudás birtokában, amivel alkalmazni lehetne őket. A Merkel által emlegetett “tanulás” pedig az lehet, hogy hivatalosan minden németországi bevándorlónak nyelvtanfolyamra kell járnia, az erről szóló igazolást pedig minden hónapban köteles bemutatni a segélyező szervezeteknél. Természetesen ez csak a hivatalos forma, a valóságban ez úgy működik, hogy a nyelvi oktatók pénzért illetve félelemből ( mert gyakran megfenyegetik őket) hamis igazolásokat állítanak ki.

“Semmivel sem követnek el több bűncselekményt a bevándorlók, mint a német állampolgárok, hiszen a bűncselekmények száma a migránsválság kezdetétől csak a duplájára emelkedett az országban, így tehát láthatjuk, hogy pont ugyanannyi a bűnelkövető a migránsok között, mint a német állampolgárok között”közölte Merkel

Ezek szerint Merkelnek a matematika illetve a logika sem erőssége. Azt nem képes átlátni, hogy a bevándorlás előtt Németország lakossága ~82 millió fő volt, a friss bevándorlók száma ~2, 5 millió. Ha ez a 2,5 millió megduplázta a bűncselekmények számát, akkor hogy lehet, hogy ugyanannyi bűncselekményt követnek el mint a 82 millió német állampolgár? Erre persze Merkel sem tudja a választ, valószínűleg a CEU-n tanult matematika okozhat ilyen zavart bennük.

” Folytatni kell Európában a migrációs tevékenységet, hiszen ez az Európai Unió jövője, ez fogja a gazdaságot helyes irányba terelni” Mondta Merkel

Erre már legfeljebb annyit tudunk mondani, hogy ha ez az Európai Unió jövője, akkor köszönjük, de szerkesztőségünk nem akar az Unió része lenni.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.