A BÍRÓSÁG ÜZENETE: NYUGODTAN ÜTHETED A RENDŐRT, CSAK FELFÜGGESZTETT BÜNTETÉST KAPSZ!

Egy év és négy hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtön! A magyar bíróság szerint ennyit érdemel az aki ököllel arcon üt egy szolgálatban lévő, feladatát jogszerűen ellátó rendőrt.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság úgy gondolja, hogy nem érdemel letöltendő börtönt az a 44 éves “férfi”, aki ököllel arcon ütött egy rendőrt a Parlament lépcsőjén. A férfi ellen az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat, és letöltendő börtönbüntetést kiszabását kérte a bíróságtól. Az ügyben eljáró bíró úgy gondolta, hogy megüzeni azoknak akik rendőrt akarnak verni, hogy nyugodtan tehetik, nem kell börtönbe vonulni, felfüggesztett börtönnel megússzák.

Természetesen az ügyészség fellebbezést nyújtott be, így van esély, hogy másodfokon egy értelmes bíró tárgyalja az ügyet, aki tisztában van azzal, hogy milyen üzenete van egy ilyen ítéletnek.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.