Leszúrta utasát a taxis majd egyszerűen kilökte a kocsiból. Az utas a helyszínen meghalt.

A 32 éves német férfi Kölnben a pályaudvaron ült be egy taxiba, amit Mohamad Tarkanis nevű török bevándorló vezetett. Az utas nyakában egy nagy arany kereszt volt, amit a hithű muszlim Mohamad nem nézett jó szemmel.

A török származású muszlim taxis sértegetni kezdte a német férfit, aki egy darabig csendben tűrte a megaláztatást, majd megjegyzést tett a muszlimokra, hogy hiányzik belőlük a tolerancia és agresszívan képviselik a nézeteiket. Ez nagyon kiboríthatta a 41 éves Mohamadot, mert elővett egy 10 cm-es kést és kétszer is mellkason szúrta az utasát, majd a vérző férfit egyszerűen kilökte a kocsiból.

Hibába próbáltak az arra járók segíteni, hiába hívtak azonnal mentőt a férfi pár perc alatt meghalt. Mint kiderült a szúrások olyan súlyos sérülést okoztak a tüdején illetve a szívén, hogy esélye sem volt a túlélésre.

A rendőrség pár óra múlva elfogta a török taxist, aki most előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást, de elmondása szerint ő ártatlan, hiszen egy hitetlen provokálta őt, amit nem tűrhetett.

Forrás: dw.com
Kép illusztráció
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.