Ott végzik a dolgukat, ahol rájuk jön. A szakértő szerint ez teljesen normális dolog.

Évente 1 millió Fontba kerül London városvezetésének, a bevándorlók mocskának eltakarítása illetve a szükséges fertőtlenítés elvégzése utánuk, amit a saját költségvetésükből kell fedezni.

A bevándorlók nagy része ugyanis olyan közegből érkezik, ahol a WC fogalma ismeretlen, megszokták, hogy biológiai szükségleteiket ott végzik el, ahol éppen rájuk jön.

Egy angol szakértő szerint nincs ebben semmi különös, hiszen ha valaki gyermekkorától megszokja, hogy akkor és ott végzi el a dolgát amikor és ahol rájön, az nehezen tudja majd elfogadni, hogy vannak normális társadalmak ahol ezt máshogy oldják meg.

A városvezetésnek viszont komoly gondot jelent, hogy a közterületek és tömegközlekedési járművek fertőtlenítése nem olcsó és erre állami költségvetésből nem kapnak külön forrást, tehát maguknak kell kigazdálkodni. Több polgármester is javaslatot nyújtott be az angol parlamentnek, hogy legalább a kiszabott bírság összegét kapják meg a kiadások fedezésére.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

2 hozzászólás

  1. 2019-03-20

    Jona

    Ott végzik a dolgukat, ahol rájuk jön. A szakértő szerint ez teljesen normális dolog. – Magyar Lap Hírcsatorna

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.