NEM ADTA A HÁZÁT, INKÁBB KIVÉGEZTE A VÉGREHAJTÓT ÉS SEGÍTŐIT.

Egy 45 éves férfit akartak a németországi Karlsruhe-ban kilakoltatni a házából, amit egy bank tartozás miatt elárverezett. A férfi több éve pereskedett a bankkal, amiért a tényleges érték feléért árverezték el a házat, de végül minden bíróság a bank mellé állt.

Ma került volna a ház az új tulajdonos birtokába, ezért reggel megjelent a háznál a végrehajtó, az új tulajdonos, és egy egy zárszerelő, hogy birtokba vegyék a házat. A 45 éves tulajdonos nem engedte be őket, mire a zárszerelő kinyitotta a házat és mindenki bement. Ekkor érte őket a “meglepetés”. A lakás tulajdonosa fegyverrel a pincébe kényszerítette őket, majd megpróbált velük ismét tárgyalni a ház értékéről. Kérte a végrehajtót, hogy beszéljen a bankkal, de az nem a bankot hanem a rendőrséget tárcsázta és “virágnyelven” kért segítséget.

Amikor a férfi észrevette, hogy rendőrök vették körbe a házat nem várt tovább, kivégezte a végrehajtót, az új tulajdonost és a zárszerelőt is, majd magával is végzett. A lövéseket meghallva a rendőrök azonnal behatoltak a házba, de már csak a holttesteket találták.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.