Egy felmérés szerint a migránsok 95 százaléka úgy gondolja, hogy az európai nő csak egy szexuális eszköz.

Dán kutatók készítettek egy felmérést, amiben háromezer migránst kérdeztek arról, hogy mit gondolnak az európai nőkről. A kutatók olyan szomorú eredményt kaptak, amire maguk sem számítottak..

A megkérdezett bevándorló férfiak 95 százaléka úgy gondolja, hogy az európai nők, akiket ők csak “hitetleneknek” neveznek, tulajdonképpen semmire se alkalmasak, kizárólag szexuális eszköznek valók. Így nem is értik, hogy miért okoz gondot, ha nem bánnak velük emberként. Azt meg egyszerűen ostobaságnak tartják, hogy egy nőt ugyanolyan jogok illetnek meg, mint egy férfit. Ezért nem tartják azt sem bűnnek, ha egy nő életét kioltják, hiszen ahogy ők megfogalmazták: “aminek nincs értéke azt nem is lehet elvenni”.

Több iszlám szakértő is azon az állásponton van, hogy a muszlimok számára a nők élete eleve értéktelen, de ha a nő is muszlim, akkor legalább arra alkalmas lehet, hogy egy embert (egy fiút) szül. A “hitetlen” nők arra sem alkalmasak, így az ő életük semmit nem ér egy muszlim férfi számára.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

2 hozzászólás

  1. 2019-03-14

    Kiersten

    Egy felmérés szerint a migránsok 95 százaléka úgy gondolja, hogy az európai nő csak egy szexuális eszköz. – Magyar Lap Hírcsatorna

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.