MÁR A MENTŐK SEM VONULNAK KI A NO-GO ZÓNÁKBA, MIUTÁN HÉTFŐN MEGÖLTÉK EGYIK MUNKATÁRSUKAT.

A svéd rendőri vezetés kénytelen volt beismerni, hogy Svédországban összesen 23 olyan un. no-go zóna található, ahol a törvények semmit nem jelentenek, ahova a rendőrök is csak 100-150 fős csoportokban mernek kivonulni.

Ezekre a környékekre már a mentő sem vonul ki, riasztás esetén megkérik a bejelentőt, hogy a sérült vagy beteg személyt vigyék másik kerületbe és oda kérjenek ismét segítséget. Ennek a döntésnek az előzménye, hogy hétfőn meggyilkoltak egy mentőápolót, társát pedig súlyosan bántalmazták, mert nem azt a gyógyszert adták a betegnek, amit a családja gondolt. A támadáskor a mentők azonnal segítséget kértek, de csak egy óra múlva tudtak akkora rendőri erőt mozgósítani, hogy a rendőrség bemerjen menni a zónába. Ezek a zónák kivétel nélkül migránsok által elfoglalt területek, ahol teljes az anarchia, tombol az erőszak.

A svéd mentőszolgálat vezetője elmondta, hogy nagyon sajnálja ha valaki ezen döntés miatt csak késve kap majd orvosi ellátást, de nem hajlandó a munkatársai életét kockáztatni azért, mert bizonyos személyek törvényen kívülinek hiszik magukat. Hozzátette, hogy a hétfői gyilkosság csak a jéghegy csúcsa, az elmúlt egy évben 9 mentős életveszélyes, 93 súlyos, 58 pedig könnyű sérüléseket szenvedett a No-Go zónákban történt betegellátás során.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.