Ausztria bekeményít: KIJÁRÁSI TILALOM JÖN A BEVÁNDORLÓKRA. – jelentette be a belügyminiszter.

Jelentős szigorítások bevezetését jelentette be az osztrák belügyminiszter, miután elkészültek a legfrissebb statisztikai adatok az ismerté vált bűncselekményekről. Mivel 2018. január 1.-től azt is statisztikában rögzítik, hogy az adott bűncselekményt osztrák-, EU. tagállami- vagy más bevándorlási eljárás alatt álló személy követte el.

Az eltelt időszakban hétszeresére nőtt az élet, testi épség-, nemi erkölcs- elleni bűncselekmények száma Ausztriában és a megemelkedett bűncselekmények elkövetői szinte kizárólag bevándorlók voltak.

Herbert Kickl belügyminiszter bejelentette, hogy kijárási tilalmat vezetnek be a bevándorlók részére, amelynek értelmében 22 óra és 06 óra között tilos lesz közterületen tartózkodniuk. Aki ezeket a szabályokat két esetben megszegi, azonnali kiutasításra számíthat Ausztriából.

A belügyminiszter leszögezte, hogy ” akinek nincs keresni valója Ausztriában – mert nem szorul védelemre- csak bűnözni akar, annak azonnal mennie kell!”

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.