Azt hitték a Svédek, hogy a “kísérők” a megoldás, hogy ne támadják a nőket. Tévedtek! Eredmény: két halott.

Nehéz helyzetben vannak Svédországban a nők. A nagyvárosokban naponta követnek el ellenük szexuális bűncselekményt bevándorló csoportok. A svéd kormány ahelyett, hogy határozott és kemény rendőri fellépést alkalmazna ennek megfékezésére inkább megpróbálta (ál)tudományosan megközelíteni a problémát és iszlám- illetve pszichológus szakértőket kérdezett, hogy mi lehet ennek az oka és hogyan lehet ellene védekezni.

A “szakértők” arra jutottak, hogy a bevándorlók azért támadják meg falkákban a nőket, mert azok férfi kísérő nélkül jelennek meg nyilvános helyeken, illetve így közlekednek az utcákon.

Hamar reagált is a vállalkozói szektor erre a “megállapításra” és több vállalkozás kínál a nőknek un. “kísérő szolgáltatást”. Na ne arra gondoljon a kedves olvasó, hogy önvédelmi ismeretekkel rendelkező testőröket lehet bérelni, hiszen ilyet csak a csúnya, erőszakos, jobboldali embereknek tesznek. A szolgáltatás lényege, hogy a nők ne egyedül közlekedjenek, hanem legyen melletük egy férfi, aki véletlenül sem alkalmaz erőszakot a nő megvédésére, csak a puszta jelenlétével demonstrálja, hogy az illető hölgy/hölgyek férfi kísérővel vannak, tehát a továbbiakban nem lehet rájuk egyszerű szexuális tárgyként tekinteni.

Ez a vállalkozási forma három hónapja működik, természetesen a tények nem támasztják alá a balliberális “szakértők” véleményét. Mi is lett az eredmény? Az, hogy nem csökkent a nőket ért támadások száma, viszont két kísérő már a másvilágon nyújthatja a szolgáltatásait, többen pedig kórházban kötöttek ki.

Hogy miért kell embereknek meghalni? Hogy mikor ébrednek fel a balliberális “szakemberek”, hogy ez a folyamat csak akkor fog megállni, ha mindenki a saját hazájában, “kultúrájában” él tovább azt nem tudni, de sajnos véres út vezet a felismerésig.

A kép illusztráció.
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

2 hozzászólás

  1. […] Egy most készült felmérés szerint folyamatosan romlik Svédország közbiztonsága, aminek egyértelmű oka a rengeteg bevándorló, akik magasról tesznek a törvényekre, akiktől a rendőrség is fél, akik anarchista államot hoztak létre egy európai országban. A svéd kormány erre egy nevetséges megoldással állt elő, amiről korábban ITT írtunk. […]

  2. […] Egy most készült felmérés szerint folyamatosan romlik Svédország közbiztonsága, aminek egyértelmű oka a rengeteg bevándorló, akik magasról tesznek a törvényekre, akiktől a rendőrség is fél, akik anarchista államot hoztak létre egy európai országban. A svéd kormány erre egy nevetséges megoldással állt elő, amiről korábban ITT írtunk. […]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.