Aljas és hazug propagandával próbálják megtartani a hatalmat a baloldali pártok az EP választásokon.- mondják a szakértők.

A nemzetközi sajtóban szemlézve azt láthatjuk, hogy gyakorlatilag minden uniós országban azt az eredményt mutatják a felmérések, hogy többségében jobboldali pártok képviselői jutnak majd be az Európa Parlamentbe.

Nem csak a közvélemény kutatások, hanem neves politológus szakértők is azt mondják, hogy a jobboldali pártok az esélyesebbek. Véleményük szerint ennek egyértelműen a jobboldali pártok bevándorlás ellenes politikája az oka, hiszen minden olyan országban, ahol a baloldali kormánypártok migránsokat fogadtak be, az emberek saját bőrükön tapasztalják meg, hogy megszűnt a közbiztonság, jelentősen emelkedett az erőszakos bűncselekmények száma és gazdaságuk is mélypontra került a szociális kiadások emelkedése miatt.

Abban is egyértelmű a politológusok véleménye, hogy a Soros által pénzelt civil szervezetek és lefizetett baloldali pártok minden hazug és aljas propagandát bevetnek majd, hogy hatalmuk megmaradjon.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Feliratkozás a hírlevelünkre

MLH Written by:

Comments are closed.