Angela Merkel beismerte, hogy az Orbán Viktor által képviselt bevándorlás politika a helyes!

A Visegrádi Együttműködés országainak vezetői és Angela Merkel német kancellár csütörtöki, pozsonyi csúcstalálkozójukon jelentették be, hogy közös programot készítenek elő a migráció megfékezésére Marokkóban.

Ez a megállapodás a bizonyítéka annak, hogy a migrációs politikájába belebukott Angela Merkel is elismeri azt, amit Orbán Viktor magyar miniszterelnök már negyedik éve mond, nevezetesen, hogy a migránsokat a kibocsátó államokban, illetve, ha ez nem lehetséges, akkor a tranzitországokban kell megállítani. 

Az Afrika és Európa közötti legfontosabb ilyen tranzitország Marokkó.

Az északnyugat-afrikai Marokkói Királyság a Fekete-Afrika és Európa között zajló migrációs útvonal egyik fontos tranzitországának számít már évtizedek óta, ugyanakkor Marokkó maga is kibocsátó állam. 

Szép dolog a hibák beismerése, csak sajnos Angela Merkel eddigi elhibázott politikájának mára visszafordíthatatlan következményei lettek, hiszen az ő meghívására Európába érkező és általa befogadott bevándorlók árasztották el Európát, akiknek a kitoloncolása több évtizedes, kemény küzdelem lesz.

Forrás: Origó
Nyitókép: Blikk
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.