Önvédelem helyett türelmesnek kell lenni a bevándorlók támadásaival szemben, a baloldali szociológus szerint.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy soha nem voltak a baloldali “gondolkodók” teljesen beszámítható mentális állapotban, de Talvikikki Visa a finn baloldal aktivistája, aki “civilben” szociológusként dolgozik, most mindenkit felülmúlt.

Mint korábban a Malahír-en megírtuk Finnországban az emberek jelentős részének elege lett a félelemmel teli életből, a rettegéstől amit a növekvő bűnözés miatt kell elszenvedniük. A bűnözés Finnországban 16-szorosára nőtt, mióta bevándorlók lepték el az országot, és nem csak a bűncselekmények száma, hanem az elkövetés brutalitásának mértéke is növekedett. 2018-ban például, a statisztikai adatok szerint napi átlagban 2,2 nőt erőszakoltak meg bevándorlók.

Természetes, hogy ezen tények ismeretében megpróbálnak az emberek minden lehetséges módon és eszközzel védekezni az őket ért támadásokkal szemben. A megnövekedett kereslet miatt egyre több önvédelmi szaküzlet nyílt Finnországban, ahol nem csak lőfegyvert (ami ott is engedély köteles) hanem számos un. nem-halálos önvédelmi eszközt lehet vásárolni, mint például gáz-pisztoly, gumilövedékes-pisztoly, gázspray, amikhez Magyarországhoz hasonló módon nem kell engedély.

A baloldali aktivista-szociológus pont ezt sérelmezi, mivel álláspontja szerint “csak erőszakot vált ki a bevándorlókból az a tudat, hogy a Finnek olyan eszközöket hordanak maguknál, amit ellenük fognak bevetni egy támadás elhárítása esetén.” 

De még ezt is tudta fokozni, amikor a folytatásban azt mondta, hogy: ” nem védekezni és visszavágni kell, hanem türelmesnek lenni és kivárni, míg a bevándorlók maguktól rájönnek, hogy nem helyes ha egy nőt megerőszakolnak vagy valakit kirabolnak esetleg meggyilkolnak.”

Kép illusztráció: Origó
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Feliratkozás a hírlevelünkre

MLH Written by:

Comments are closed.