Trump évértékelője szerint pozitív példa amit Magyarország is tesz a migráció ellen!Nagyon keményen beszélt!

Az amerikai elnök beszéde is egyértelműen pozitívan tünteti fel amit Magyarország és Olaszország tesz a bevándorlás ellen.

Donald Trump amerikai elnök évértékelő beszédének leghangsúlyosabb része az illegális bevándorlásról, a déli határára tervezett fal felépítéséről szólt.

Trump kiemelte, hogy: “a déli határszakaszon a falat mindenképp fel kell építeni, és ebben számít a Demokrata Párt együttműködésére is, ha azokban maradt még valami morális tartás a hazájuk iránt.”

“Itt az ideje, hogy a kongresszus megmutassa a világnak, hogy elkötelezett az illegális migráció megállítása iránt. Ennek érdekében határozott, kemény lépéseket kell tennünk” – pont úgy mint ahogy Európában Olaszország vagy Magyarország is teszi.

De Bernie Sanderst és a szocialistákat is keményen bírálta Trump elnök.

“Amerika a szabadságra és a függetlenségre, nem pedig a kormányzati kényszerítésre, túlsúlyra és a kontrollra épült. Mi szabadnak születtünk, és szabadok is maradunk” – jelentette ki Trump.

Donald Trump az USA és Észak-Korea közötti helyzetről is beszélt:

“Ha nem én lennék most az Egyesült Államok elnöke, akkor ma nagy háborúban állnánk Észak-Koreával.”

Trump elmondta, hogy az USA elkezdte katonái kivonását Szíriából és Afganisztánból, de “a csapatkivonástól függetlenül az Egyesült Államok továbbra is mindent megtesz azért, hogy megsemmisítse az Iszlám Állam maradványait.”

Nyitókép: hirado.hu
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Feliratkozás a hírlevelünkre

MLH Written by:

Comments are closed.