Porig alázta Karácsony Gergelyt a Hír Tv műsorvezetője! Kari Geri saját állításaiba zavarodott bele!

A Hír Tv.-ben Földi Kovács Andrea vendége volt Karácsony Gergely, az “ellenzéki összefogás” egyik főpolgármester jelöltje. Karácsony nem számított rá, hogy a műsorvezető felkészült a témára, ezért szokása szerint megpróbálta korábbi kijelentéseit letagadni, sikertelenül.

A műsorvezető például arról tett fel kérdést a “pártváltogató” politikusnak, hogy miért fognak össze a Jobbikkal, akiket korábban náci pártnak tituláltak. Karácsony megpróbálta ezt is letagadni, hogy Ő soha nem mondott olyat, hogy nem fognak össze a Jobbikkal. Ekkor jött az első pofon. A műsorvezető ezután tételesen szembesítette, hogy mikor, hol és hányszor mondta, hogy ” a Jobbikkal soha nem fognak össze, mert számukra a Jobbik vállalhatatlan”.

Kari Geri csak hüppögött és “Fideszes megosztásról” kezdett zavarodottan beszélni. Természetesen nem tudta korábbi kijelentéseit letagadni, így azt próbálta fejtegetni, hogy a Jobbik sokat változott, már vállalható számára.

Ezután jött a következő pofon. Amikor a műsorvezető arról érdeklődött, hogyan tud azonosulni olyan képviselővel mint Gyöngyösi Márton, aki listázná származás szerint a képviselőket, jött megint a szánalmas mentegetés, hogy Gyöngyösi nem is úgy gondolta, megváltozott, stb…..

Majd ugyanezen algoritmus folytatódott a Holokauszt emlékművet meggyalázó Jobbikos Kulcsár Gergely, a “cigányokat elverő” Sneider Tamás és a saját elmondása szerint “zsidó származása miatt nőt bántalmazó” Szávay István esetében is! Érdemes megnézni, hogyan próbálja ezeket a gyalázatos tetteket a szőnyeg alá söpörni Karácsony Gergely, miközben oltári zavarban van, hiszen saját magát is szemen köpi.

Itt tekintheti meg a videót, amin Karácsony Gergely megsemmisül: https://www.youtube.com/watch?v=2i8RmSp_KEI

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Feliratkozás a hírlevelünkre

MLH Written by:

Comments are closed.