A Kárpátia zenekar is kihátrált a Jobbik mögül, porig alázzák a jobbikos politikusokat is.

A Kárpátia nevű zenekar 2003-ban alakult és szakértők által leginkább “nemzeti rock” stílusú zenét játszanak. Sokan tartották őket a Jobbik “házi zenekarának”, aminek egyrészt az lehetett az oka, hogy nem nagyon volt olyan Jobbikos rendezvény, majális, ahol a Kárpátia nem lépett volna fel, másrészt pedig az, hogy a Jobbik egyik alelnöke Z. Kárpát Dániel nagy rajongója volt a zenekarnak. Olyannyira, hogy több esetben megengedte neki a zenekar, hogy “doboljon” egy-egy zeneszám alatt.

Itt még felengedték a színpadra Z. Kárpátot

A vonzalom feltehetően kölcsönös volt a Jobbik és a zenekar között, hiszen 2009-ben “Szebb Jövőt” címmel jelent meg egy albuma a Kárpátiának, ami köztudottan a Jobbikosok egyik köszönése volt.

Pár nappal ezelőtt a Kárpátia együttesnél is betelhetett a pohár hiszen megjelent egy videóklipjük ” EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK” címmel, amiben élesen bírálják az ellenzéki politikusok képmutató magatartását, tevékenységüket úgy jellemzik például, hogy:

” Panaszkodni ahhoz értesz, dörgölődsz az ellenséghez, fattyúk vagytok mindahányan, tüskék a nemzet talpában, Istentelen lusta csürhe, nem magyarnak való egy se, beszéltek itt össze vissza, bolond szavát bolond issza…..” – hallható a dalban, közben pedig ellenzéki képviselők képei jelennek meg.


Miközben a fenti sorokat éneklik sorra mutatják az ellenzéki képviselőket, úgy mint Varga- Damm Andrea (Jobbik), Mirkóczki Ádám (Jobbik), Stummer János (Jobbik), Jakab Péter (Jobbik), Bana Tibor (Jobbik), Gyurcsány Ferenc (DK), Niedermüller Péter (DK), Fekete-Győr András ( Momentum), Szél Bernadett (LMP), Hadházy Ákos (LMP), Kunhalmi Ágnes (Mszp), Szanyi Tibor (Mszp), Bangóné Borbély Ildikó (Mszp), Tordai Bence (Párbeszéd), Karácsony Gergely ( jelenleg Párbeszéd) és még sokan mások…… De láthatunk két TV-s személyiséget is Kálmán Olga és Vágó István személyében.

A klip végén a zenekar megemlíti, hogy ” Sajnos, a dal hosszára való tekintettel a képek kategóriájában nem merítettük ki a teljes palettát, ezért elnézését kérjük mindazon további SENKIKNEK, akik nem kerülhettek bele a videóklippbe.”

A Videóklippet itt tekintheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=1h4w5Nfqe9M

Forrás és képek: Wikipedia/YouTube
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Feliratkozás a hírlevelünkre

MLH Written by:

Comments are closed.