Közérdekű üzem működése megzavarásának kísérlete miatt indult eljárás az MTVA-ba betörő képviselők ellen!

Kovács Katalin a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője bejelentette, hogy “Közérdekű üzem működésének megzavarása” bűntett kísérletének alapos gyanúja miatt eljárás indult a 2018 decemberében az MTVA székházba betörő és ott órákig garázdálkodó, provokáló ellenzéki képviselők ellen, akiknek kérték a mentelmi joguk felfüggesztését.

Mint ismeretes még decemberben több ellenzéki képviselő behatolt az MTVA székházába, volt olyan is, aki a kerítésen mászott be. Az épületbe bejutva öt pontból álló követelést akartak beolvasni. Olyan öt pontot, amit a petíció egyik szerzője Fekete-Győr András nem is tudott fejből elmondani. Mivel ez nem sikerült elkezdtek az épületben garázdálkodni, a Jobbikos Stummer János például teljesen infantilis módon hamis tűzjelzést adott, Kunhalmi Ágnes csukott ajtónak rohangált, Varjú László és Hadházy Ákos a földön fetrengett és ott adott elő egy szánalmas bohózatot, Bangóné Ildikó pedig színházi rendezőként instruálta kollégáit, hogy tarkóra tett kézzel feküdjenek a földre, mert az “ütős kép lesz”! De Vadai Ágnes is megmutatta, hogy jogi diplomája lehet, hogy van, de valós jogi tudás nincs mögötte! Ezt egyértelműen bizonyította az MTVA biztonsági vezetőjével folytatott, kritikán aluli beszélgetése. A többiek pedig sivalkodva, uszítva asszisztáltak nekik!

A szóvivő azt is elmondta, hogy az ügyészek ezer órányi videó felvételt elemeztek, de nem találtak olyan cselekményt, ami alkalmas lehet az ellenzéki képviselők sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak alapos gyanújának a megállapítására.

Nyitókép: Pestisracok.hu
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.