Putyinról neveztek el egy templomot a Vajdaságban!

A Vlagyimir Putyin templom a vajdasági Banstolban található!

Az Újvidéktől nem messze található kisvárosban még nem készült el teljesen a hagymakupolás épület, de a helyiek máris az orosz elnök templomaként emlegetik, hiszen Vlagyimir Putyin templomnak nevezték el. Ezzel akarják kifejezni csodálatukat az orosz elnök iránt.

Szerbiában rendkívül népszerű Vlagyimir Putyin, elsősorban azért mert ellenzi Koszovó függetlenségét. De a helyiek elmondták, hogy nagyon tisztelik benne azt is, ahogy egy akkora országot mint Oroszország kézben tud tartani és irányítani. Mint mondták:

“egy ország első emberének határozottnak és keménynek kell lennie, akkor is ha vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik! Egy jó elnök soha nem lehet liberális, mert az anarchiához vezet. A demokrácia pedig csak elvi szinten működhet, a gyakorlat megmutatta, hogy a demokrácia pusztuláshoz vezet.”- mondta egy helyi polgár.

Vlagyimir Putyint korábban már Szerbia több városában is díszpolgárrá választották , kávéházakat és szállódát is elneveztek már róla.

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.