Salvini megint igaz emberként cselekedett! Eltávolítaná a migránspárti polgármestereket!

“Ti gyűlölitek az olaszokat, ezért nem vagytok méltók arra, hogy polgármesterek legyetek!” – mondta Salvini azokra a polgármesterekre, akik pártolják a migrációt!

Matteo Salvini belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes a Facebook- és Twitter-oldalán írta meg őszinte véleményét, melyekben élesen bírálta azokat a polgármestereket, akik az elmúlt években nyerészkedtek az illegális bevándorláson.

“Azok az idők elmúltak, mikor Palermo, Firenze és Nápoly pénzt tudott csinálni a migrációból. Azok, akik támogatják a migrációt és a migránsokat, azok egyszerűen gyűlölik az olaszokat! Ti gyülölitek az olaszokat, ezért nem vagytok méltók arra, hogy polgármesterek legyetek!”

– írta Salvini.

A bevándorlásellenes politikus kijelentette, hogy az olasz törvényeknek nem engedelmeskedő városvezetőknek távozniuk kell!

Salvini nem beszél a levegőbe!

Korábban a többi közt illegális bevándorlás pártolásával vádolt Domenico Lucanót, a dél-olaszországi Riace polgármesterét helyezték házi őrizetbe.

 

 

 

Forrás: Facebook/Twitter
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.