Az ellenzéki színdarab új felvonását mutatták be a Parlament lépcsőjén! Az előadásuk megbukott!

A parlamenti ellenzéki pártok képviselői megint előadtak egy tragikomédiát, most a Parlament lépcsője volt a színpad!

A parlamenti ellenzéki képviselők megint előadtak egy szánalmas tragikomédiát! A fogadalmat tevők vállalták, hogy közösen lépnek fel a tavaly év végi tüntetéseken megfogalmazott ötpontos követeléscsomag megvalósításáért.

Ezért követelik: a “rabszolgatörvény” azonnali visszavonását, a kevesebb rendőri túlórát, a független bíróságokat, az európai ügyészséghez történő csatlakozást és a független közmédiát.

Szabó Tímea a Párbeszéd képviseletében eljátszott szerepében előadta hogy, azért kezdeményezték a parlament rendkívüli ülését, hogy azonnali válaszokat követeljenek a kormánytól arra, miként bántalmazhattak ellenzéki képviselőket a köztelevízió épületénél. Kijelentette, hogy az ellenzék a jövőben is egységesen lép fel a “rabszolgatörvény” ellen, a “demokráciáért”.

Hadházy Ákos most nem fetrengett a földön, hanem állva mondta el monológját, amiben azt mondta, hogy független közmédia, bíróság és ügyészség nélkül nem lehet választásról, parlamentről beszélni.

A jobbikos Jakab Péter, – aki leginkább botrányos, minősíthetetlen stílusa miatt híresült el – a magyar történelem leggyávább kormányának nevezte a jelenlegi kabinetet, szerinte ugyanis sem az emberekkel, sem az ellenzéki képviselőkkel nem mer szembenézni. A politikus arra biztatta a szakszervezeteket, hogy kezdeményezzenek általános sztrájkot.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke úgy adta elő uszító szerepét, hogy azt mondta: “ha egy ország kormánya elárulja a saját népét, akkor eljön az ideje a lázadásnak”. Azt kívánta az országnak, legyen ereje “fellázadni Orbán rendszerével szemben”.

Fekete Győr András is szerepelt a kabaréban, igaz nem tudni milyen minőségben, hiszen Momentum nevű formáció nincs a Parlamentben (igazából a köztudatban sem – a szerk.), de ő olyan csapongva, értelmetlenül adta elő a számára megírt szerepet, hogy annak tartalmát értelmezni sem lehetett, így arról nem tudunk beszámolni.

 

 

Forrás: Malahir.hu
Nyitókép:Blikk

 

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.