A Finn miniszterelnök felszólította az embereket, hogy ne ítéljék el a migránsokat a cselekedeteik miatt!

Juha Sipilä miniszterelnök azzal indította az új évet, hogy felszólította a finneket, ne ítéljék el a migránsokat a cselekedeteik miatt. Elmebaj a köbön!

Juha Sipilä miniszterelnök azzal indította az új évet, hogy felszólította a finneket, ne ítéljék el a migránsokat a cselekedeteik miatt.

“Nem vehetjük egy kalap alá az összes migránst, mert az negatívan hat a bevándorlók állandó tartózkodási engedélyének megszerzésére!” – mondta Finnország liberális miniszterelnöke.

A miniszterelnök ezt annak kapcsán mondta, hogy a hónap elején derült ki, hogy Oulu városában hét férfi megerőszakolt egy 10 éves kislányt! A gyanúsítottak természetesen migránsok voltak.
Az eset nagy felháborodást váltott ki a Finnekből, akik tüntetéseken követelték, hogy a kormány toloncolja ki a beilleszkedésre képtelen migránsokat.

“Arra kérek mindenkit, hogy ezeket az eseményeket ne használják haragként a menekültek vagy az idegen származású emberek ellen!” – mondta  Juha Sipilä miniszterelnök.

A finn ellenzéki politikusok, valamint nőjogi szervezetek visszautasították a miniszterelnök ostoba kijelentéseit és lemondásra szólították fel!

 

 

Forrás: STT-FNB,888.hu
Nyitókép: Wikipedia
Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.