Putyin új rakétája a világ bármely pontjára képes elvinni az atombombát kikerülve a légvédelmi rendszereket! VIDEÓVAL!

Új hiperszonikus interkontinentális rakétát tesztelt sikeresen Oroszország, ami a világ bármely pontjára képes akár atomcsapást is mérni úgy, hogy minden létező légvédelmi rendszert kikerül!

Az új stratégiai csodafegyvert még a múlt héten tesztelte sikerrel az orosz haderő, de csak tegnap beszélt róla nyilvánosan Vlagyimir Putyin!

Az “AVANGARD” nevű hiperszonikus hadászati interkontinentális rakéta a teszt során hatezer km-t repül néhány perc alatt úgy, hogy közben valamennyi ismert légvédelmi rendszert képes volt kikerülni! A rakéta bármilyen robbanó töltet vagy biológiai, vegyi fegyver hordozására alkalmas, így atombombát is képes célba juttatni néhány perc alatt akár a világ másik felén is!

A működése itt tekinthető meg:  https://youtu.be/dVeQ6S8AMjk

Vlagyimir Putyin orosz elnök a moszkvai védelmi minisztérium épületéből követte az eseményeket!

Putyin a kísérlet eredményéről akkor azt mondta:

” Az új stratégiai fegyvert már januárban hadrendbe fogjuk állítani, mert a kísérletek bebizonyították, ez a leghatékonyabb fegyver jelenleg a világon! Mivel ennek a rakétának nincs szüksége ballisztikus pályára, így képtelenség védekezni ellene a jelenlegi védelmi rendszerekkel!”

Egy későbbi interjúban úgy nyilatkozott Putyin, hogy:

Nem szabad lebecsülni egy esetleges atomháború veszélyét, mivel a fenyegetés megnőtt azzal, hogy az Amerikai Egyesült Államok úgy döntött, hogy kilép a közepes és rövid hatótávolságú nukleáris eszközök megsemmisítéséről szóló megállapodásból! Ha Oroszországot nukleáris támadás érné, habozás nélkül bevetjük atomfegyvereinket!” – nyilatkozta Putyin elnök.

 

Forrás: RT

 

 

nyitókép: titokterminal

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.