Matteo Salvini: Négy év múlva karácsonykor már nem lesz migráns Olaszországban!

Matteo Salvini a RAI Uno ma reggeli adásában azt mondta: “Négy év múlva karácsonykor már nem lesz migráns Olaszországban!”

Ma reggel a RAI Uno műsorának vendége volt Matteo Salvini olasz Belügyminiszter aki értékelte az elmúlt évet. Mint mondta:

“Olaszország végre jó útra tért és a korábbi évek elhibázott politikai döntéseit rendbe fogjuk hozni négy éven belül! Ennek egyik alapvető eleme, hogy megállítottuk az illegális bevándorlást Olaszországba!” – mondta Salvini

Mint azt korábban megírtuk Salvini nem a levegőbe beszélt, amikor a választási kampányban, illetve pár hete is bejelentette, hogy Olaszország nem fogad be migránsokat, akik pedig jelenleg a területükön tartózkodnak, azokat kitoloncolják! Erre már a törvényeket is megalkották!

2020 végére közel 32 ezer migránsnak kell elhagynia Olaszországot, ami azt jelenti, hogy több mint kétezer bevándorlót toloncolnak ki havonta, amit 2019 januárban már meg is kezdenek!

Salvini ezek után Boldog Karácsonyt kívánt minden honfitársának, majd hozzátette:

“Négy év múlva karácsonykor már nem lesz migráns Olaszországban!”

 

 

Fotó: Rai1

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.