Szél Berni sírogat, Hadházy a korláton majomkodik, végül mind a ketten repülnek! Garázdaság az MTV székházban!

A “Kormányváltó” erők megint nagyon csúfosan megbuktak, amikor azt hitték büntetlenül lehet garázdálkodni a Magyar Televízió székházában. A  korábbi “miniszterelnök jelölt” sírdogált is a kameráknak!

Tegnap este az ellenzék által “népnek” nevezett kb. 1000 emberrel a Kossuth Térről az MTV székházához vonult a város forgalmát megbénítva Szél és Hadházy vezetésével pár balliberális ellenzéki képviselő, amihez a csatlakozott a momentum nevű pincsi-csapat, a garázdaságot (tehát bűncselekményt) elkövető és ezt a kamerák előtt büszkén beismerő Fekete-Győr András nevű közszereplővel!

Íme a “NÉP”.

Ott egy petíciót akartak élő adásban beolvasni, amit természetesen nem engedtek meg nekik, de az épületbe az országgyűlési képviselői igazolvánnyal rendelkező személyeket beengedték. Ezen felbátorodva Szél és csapata úgy döntött, addig ott maradnak amíg nem olvashatják be a “követelésüket”. Ezt az MTV emberei eltűrték, nem zavarta őket.

Reggel 7:30 körül viszont Hadházy unatkozni kezdhetett, mert gondolt egyet és egy őrök által lezárt lépcsőn az őröket megkerülve a korláton próbált felmászni, amit Szél élőben közvetített oldalán. Nyilván csak a balhé, a zavarkeltés volt a cél, hiszen ők maguk is elmondták a közvetítés során, hogy fogalmuk sincs hova vezet ez a lépcső, de azért Hadházy felmászott.

Amikor az ott szolgáló őrök besegítették a korláton előbb a lépcsőre majd a földre feküdt, nem volt hajlandó felállni és távozni! Az egész egy kínos cirkuszi mutatvány is lehetne, de ez már kimeríti a garázdaság törvényi tényállást is, hiszen sokunkban aki ezt láttuk megbotránkozást és riadalmat váltott ki!

A földön hempergő Hadházy nem volt hajlandó felkelni, távozni, hanem képviselői igazolványát mutogatva fenyegetőzött.

Ekkor az őrök megfogták és kivitték az épületből a “képviselőt”, aki közben folyamatosan rugdosta a körülötte tartózkodókat.

Szél mindeközben sírósra vette a figurát és sírva aggódott “Ákosért”, valamint azért mert teljesen egyértelműen kudarcot vallott az elképzelésük és nem sikerült a kapott feladatukat végrehajtani!

Képzeljék csak azt az helyzetet, ha Szél lenne a miniszterelnök és amikor nem sikerül egy tárgyalás egy kemény miniszterelnökkel, akkor sírva mondja a kameráknak, hogy “Ákos….Ákos….Ákos…”

 

Fotók: Szél Bernadett élő közvetítése, Olvasó által küldött privát kép,

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.
MLH Written by:

Comments are closed.