Poroschenko szerint Oroszország az agresszor. Elfelejti, hogy ők léptek be engedély nélkül Orosz vizekre!

Petro Poroschenko az ukrán televízióban úgy nyilatkozott, hogy Oroszország egy agresszor, aki megtámadta Ukrajnát! Azt elfelejti, hogy ukrán hadihajók léptek engedély nélkül orosz vizekre!

Petro Poroschenko ukrán elnök az ukrán televízióban úgy nyilatkozott, hogy:

“Azért kellett bevezetni a hadiállapotot, mert Ukrajnát egy nagyszabású szárazföldi agresszió veszélye fenyegeti Oroszország részéről! Az ország vezetésének kötelessége volt biztosítani a törvényi alapot az ukrán fegyveres erőknek arra, hogy ellenálljanak egy lehetséges nagyszabású orosz támadásnak!”

Poroschenko elnök csak egy dolgot felejt el: Ukrán hadihajók léptek engedély nélkül Orosz vizekre, ukrán hadihajók hagyták figyelmen kívűl a felszólításokat! Az oroszok reakciója teljesen érthető és elfogadható volt!

Az egész interjú tulajdonképpen egy magyarázkodás volt, amin még a vak is átlát! Poroschenkó teljesen egyértelműen provokálja az oroszokat, hiszen az érdeke azt kívánja, hogy országát háborúba vezesse!

 

Forrás: Ukrainian TV

Ha tetszik...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Iratkozz fel hírlevelünkre

Adataidat bizalmasan kezeljük, és csak azokkal a harmadik felekkel osztjuk meg, amelyek lehetővé teszik ezt a szolgáltatást. Olvasd el adatvédelmi irányelveinket.

MLH Written by:

Comments are closed.